AYDIN / ÇİNE - Çine Madran Anadolu Lisesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Nesne Tasarım Yarışmasında 10-A sınıfı öğrencilerimizden Elif YILMAZ ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Sayın Velilerimiz,

Okulumuz 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında okul üniformasında değişiklik yapmayı düşünüyoruz. Altta görselleri verilen bu üniformaları okulumuz öğrencileri tasarladılar, Mart ayı sonunda tamamladıkları çalışmaları sizlerin görüşüne sunmak istedik. Öğrencilerimiz üst formları tasarladılar(Okulun adı yazılı T-shirt ve sweat), altı için siyah etek ve siyah pantolon  giyecekler. Yeni üniformalara geçiş kademeli olarak yapılacaktır. 9.sınıf öğrencileri ile başlayacak, diğer üst sınıflar isterlerse alabilirler. Sizlerin görüşleri bizim için kıymetlidir.

Öğrencilerimiz başarıyla deprem tatbikatını gerçekleştirmişlerdir.

Ock

Okulumuz konferans salonunda “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı” kapsamında öğrencilerimize İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli  Gıda Mühendisi Hakan YIKILMAZ tarafından “Gıda Okuryazarlığı ve Etiket Okuma” konulu eğitim verilmiştir.

Ock

2023-2024 yılının Ali Kuşçu yılı ilan edilmesi ve MEB Matematik Seferberliği kapsamında 24 Aralık 2023 Pazar günü okulumuzda Aydın Ortaokul ve Liseler Arası Matematik Olimpiyatı 1. Aşama Sınavı gerçekleştirilmiştir.

2023 YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI